REFERENSER

Här neden finns några av många upplevelser och resultat som klienter har uppnått genom den korta tid om 90 dagar.

Är du osäker på vad kursen kan ge dig, boka ett kostnadsfritt samtal där vi pratar om din häsla och önskemål här som kursen pågår:

Vet du att du vill gå kursen? Anmäl dig här:

REFERENSER

Please don´t hesitate to join the WildFit challenge. You owe it to yourself to feel great, and this sure works. My life has changed forever, so has the way I eat. Absolutely no doubt about that.
I´m now in control of what I choose to eat, and not the food in control of me. I literally feel like I´m 25 years old again. Bursting with energy. 

Eyðvør

received_1655566357880456What a wake up call in life.

Decided to get onboard my WildFit journey in January 2019, like so many others, and what a ride it has been.
Has been a fun and very educational journey, and I enjoyed every minute of it.
I was very tired all the time, had NO energy at all. After work I just existed.
I don´t think there is a diet out there that I haven´t tried at one point in my life, at least once. But they surely were never working out in the long run. So I was sceptic, but thankfully I was also curious enough.


I saw Noomi´s own results, and the result of one more of my facebook friends, I just had to go for it. Things couldn´t get any worse anyway.
The fantastic engagement and encouragement from Noomi Midjord helping me/us with the 90 days WildFit challenge, is just unbelievable.
My life has changed forever, so has the way I eat. Absolutely no doubt about that.
I´m now in control of what I choose to eat, and not the food in control of me.
My goal to get more energy, I reached after only a few weeks. 
Huge bonus was that I sleep like a baby. Pain in my shoulder is gone. My mood is better. I lost 16 kilos and 87,5 cm around my body. Even tried to measure myself 10 times, I really didn´t believe it. Not  at 1st, and was completely sure there was something wrong with my measurements 2nd time, but ended up with the same result every time.
Please don´t hesitate to join the WildFit challenge. You owe it to yourself to feel great, and this sure works.
You will NEVER regret.
Thank You, for teaching me what the right food could do for me. Even after turning 50. 
I literally feel like I´m 25 years old again. Bursting with energy. I feel great. Ready for any challenge.
Eyðvør”Att delta i programmet kostar en del men jag såg det som en investering i mig själv och min hälsa och tyckte det var värt varenda krona.
Det blev den vändning som jag önskat sen länge, det vill säga att äta mer hälsosamt och bli av med mina magproblem. Jag fick dessutom en massa hälsoeffekter som jag inte räknat med.”
 
Åsa Bergqvist
 
Jag är oerhört glad över att jag gick med i Wildfit Challenge 90 days. Det blev den vändning som jag önskat sen länge, att komma till rätta med min kost, det vill säga att äta mer hälsosamt och bli av med mina magproblem. Jag fick dessutom en massa hälsoeffekter som jag inte räknat med, vilket bara blev en härlig bonus.
 
Jag fick kunskap om kost, hur olika typer av mat påverkar vår kropp, psykologin kring mat och mitt eget förhållande till mat och mitt ätande, matindustrins manipulativa krafter för att få oss att äta ”fel mat” med mera.
 
Jag älskade det pedagogiska upplägget med videos och coachning i grupp med vår fantastiska coach Noomi Midjord. Det var underbart att vänta på varje veckas nya video för att få reda på nästa steg i programmet. Ett spännande överraskningsmoment som gjorde att jag hela tiden ville fortsätta och kämpa och lyckas med programmet. Eric var fantastiskt inspirerande att lyssna på och peppade på ett väldig pedagogiskt och motiverande sätt.
 
Jag har blivit av med:
magont
uppkörd/gasig mage
akuta toalettbesök
stelhet i korsrygg och leder
stelhet och värk i nacken
valkarna på höfterna
fem kilos vikt (fast jag inte avsåg att gå ner i vikt utan tyckte att jag hade en bra vikt när jag började)
 
Jag har fått: 
tillbaka min midja
mindre underhudsfett
bättre hud
mindre celluliter
bättre energi över dagen
pigghet på morgonen
god sömn
ökad rörlighet i hela kroppen
 
Jag kan varmt rekommendera Wildfits kostprogram som en introduktion till en ny hälsosam kost och livsstil som är varaktig! För även om jag nu en månad efteråt har gjort vissa avsteg och vissa urspårningar så äter jag fortfarande enligt WildFit till allra största delen. Det fina är också att man kan alltid skärpa upp sig och komma ”back on track” för det är inte kört bara för att man ”ramlade dit”.
 
Att delta i programmet kostar en del men jag såg det som en investering i mig själv och min hälsa och tyckte det var värt varenda krona.
 
Kram Åsa
 

”Jag som alltid sovit dåligt sover nu bättre än någonsin, jag har mer balanserad energi och mitt humör har stabiliserat sig.

Med de hälsovinster jag har fått, så kommer jag aldrig att återgå till hur jag åt tidigare.”

Catharina Läckberg

Catharina Före_Efter1

Anledningen till att jag valde att börja kursen var att jag både såg och hörde de förändringar Noomi gjorde när hon hade gjort sin WildFit resa, både vad gäller hälsovinster och vikt/utseende. Hon berättade även om andra som deltagit i WildFit och om det positiva som de hade varit med om.

Detta gjorde mig nyfiken så jag valde att hoppa på WildFit kursen med förhoppning om att komma tillrätta med vissa av mina hälsoproblem såsom dålig sömn, depression mm samt att kanske till viss del komma tillrätta med mina diagnoser ADHD och bipoläritet.

Det var väldigt spännande innan kursen startade och i början av kursen i och med att jag inte hade någon aning om upplägget.

Men upplägget på kursen är otroligt bra och det att vi var en grupp som gick igenom samma saker och kunde stötta varandra under resans gång.

Att ”träffas” två gånger i veckan har varit bra, då har vi blivit guidade av coachen, samt fått reda på hur de andra deltagarna har det. Vi har känt igen oss i varandra samt kunnat stötta varandra.

Det har också varit bra med filmerna som Eric har lagt ut, med ytterligare information.

Det bygdes upp en slags förväntan inför varje film och förändring vilket gjorde att jag blev mer motiverad.

Jag var ändå lite skeptisk till att WF skulle innebära några större förändringar för min del/hälsa pga att jag ansåg mig redan äta nyttigt då jag är och har varit vegetarian sedan 14 års ålder samt alltid varit väldigt intresserad av kost och hälsa. Men jag kan säga att jag har lärt mig så otroligt mycket mer om kost och hälsa samt fått upp ögonen om hur matindustrin fungerar och manipulerar oss mm. Jag kan säga att jag har kommit en dimension djupare vad gäller kost och hälsa.

Förutom den kunskapen har jag även fått ordning på vissa av mina problem. Jag som alltid sovit dåligt sover nu bättre än någonsin, jag har mer balanserad energi och mitt humör har stabiliserat sig. Dessutom har min kropp ändrat utseende på ett väldigt positivt sätt. Viktmässigt har det inte skett så stora förändringar, men jag ser otroligt mycket bättre ut nu än tidigare.

Med den vetskapen jag har nu och de hälsovinster jag har fått, så kommer jag aldrig att återgå till hur jag åt tidigare. Jag kommer hädanefter att försöka leva WildFit så mycket som möjligt.

Med den kunskap och de resultat jag fått kan och vill jag absolut rekommendera att gå WildFit kursen.

Jag ”säger” som jag gjort tidigare att Noomi är en fantastiskt bra coach. Hon är förtroendeingivande, kunnig och har alltid svar på de frågor som uppkommit samt är peppande på ett bra sätt./Catharina


”Nu styr jag vad jag äter! jag har kontroll över min kropp och vet vad jag skall göra om kilona drar i väg.”

Caroline Lillieblad

Caroline Ansikte

Hej!

Caroline heter jag och jag har precis avslutat min WildFit resa.

Just nu känner jag mig som en ny människa. Tänk att så lite som 90 dagar skulle göra susen.

Om ni spolar tillbaka tiden till ca en månad innan WildFit starten…. -hur var jag då? Hur mådde jag? Hur gick mina tankar?

Jag hade 9 mån. tidigare träffat min fina pojkvän, vi var nykära och myste alldeles för mycket med god mat, vin och godis. Kilona kom smygande men i all förälskelse såg jag inte dem, men en dag fick jag nog, mitt sockerbehov var på tok för stort. Just då träffade jag Noomi som berättade om WildFit. Hon strålade och såg fantastik ut efter sina 90 dagar med WildFit.

Noomi var hemlighetsfull och min nyfikenhet växte.

Jag anmälde mig.

Dagarna innan start var jag skeptisk, men jag valde att ge WildFit en chans.

Snart (efter start) märkte jag att det var mitt beteende kring mat som skulle ändras och det gick lättare att göra än jag tidigare trott.

Noomi var hela tiden en positiv coach, hon krånglade inte till det.

Jag var alltid taggad efter våra möten. Jag fick även snabbt svar när jag t.ex  stod i mataffären och messade Noomi en fråga om maten jag skulle handla. Hon fick mig att inte tappa modet.

Och vilket resultat det blev;

90-dagar WildFit gav mig:

 • Inget sockerbehov
 • Slutade med kaffe
 • Bättre avföring
 • Finare hy
 • Mindre allergi
 • Mättare och mindre törstig
 • Mindre alkohol

Nu har jag kontroll över min kropp, jag vet vad jag skall göra om kilona drar i väg. Tänk att jag nu kan titta på godis och inte vara sugen! För mig är det en vinst.

Jag kan verkligen rekommendera WildFit. Det är en bra metod och deras coacher hjälper dig att förändra ditt sätt/tänk kring mat.

Nu styr jag vad jag äter!

Kram,

Caroline


”Jag har numera alla verktyg för att kunna äta rätt och må fantastiskt bra helt enkelt.”

Niklas Hylander

2018-05-02 07.47.06

Jag fick höra om WildFit våren 2017 och blev genast nyfiken.

Efter att jag läst mer om det förstod jag att detta kunde vara något för mig, speciellt då jag inte hade några viktproblem utan mer problem med leder och knän bland annat.

Jag bestämde och anmälde mig och efter att sedan ha avverkat kursen kan jag konstatera:

 • Mina ledbesvär försvann
 • Stellhet i ljumskarna och kroppen försvann
 • Jag tappade 10 kilo av bara farten, utan att träna något
 • Jag fick en fantastisk energi. Istället för att bli trött fram på eftermiddagen, så orkar jag nu hela dagar med full energi

Numera har jag alla verktyg för att kunna äta rätt och må fantastiskt bra helt enkelt

Jag har fått en väldigt bra hjälp av min coach Noomi Midjord som är väldigt påläst och kunnig. Hon har genom WildFit hjälpt mig till ett mycket bättre och hälsosammare liv.

Jag rekommenderar Noomi Midjord utan att tveka. då jag vet att hon kommer hjälpa er till stor framgång.

Mvh Niklas Hylander